Sletting av konto
Slett Hunta-kontoen din
Du kan slette Hunta-kontoen din direkte i appen, eller ved å sende oss en e-post. Når forespørselen er bekreftet fjerner vi kontoen og alle tilknyttede data innen 14 dager.
Slett kontoen i appen
Raskeste måten å slette kontoen er fra Hunta-appen på telefonen din.
- 1Åpne Hunta-appen.
- 2Gå til Profil, deretter Innstillinger (tannhjulet i hjørnet).
- 3Trykk "Slett konto".
- 4Bekreft slettingen.
Hvis du ikke har tilgang til appen
Send en e-post til contact@hunta.no med "Slett konto" i emnefeltet. Send fra e-postadressen som er knyttet til kontoen, slik at vi kan bekrefte forespørselen.
Hva som blir slettet
Når kontoen slettes fjerner vi profilen din, innloggingsopplysninger, meldinger, jaktlogger, bookinger og andre personopplysninger knyttet til kontoen. Enkelte opplysninger kan oppbevares i en begrenset periode der vi har en lovpålagt plikt (for eksempel regnskap og betalingstransaksjoner).
Kontoen og tilhørende data fjernes innen 14 dager etter bekreftet forespørsel.